13 mars 2011

Dagens äventyr

Dagen började lugnt och på eftermiddagen så åkte vi och hälsade på Katta och Ronny. Mycket trevligt och mysigt att få umgås lite, var så länge sen vi sågs. Kring 17 åkte vi mot Luleå igen för att fara och handla men det blev lite fördröjt så det på andra sidan av mitträcket tvärs över på vägen så körde en bilist in i mitträcket. Stackars var väldigt chockad och bilen i väldigt dåligt skick men han verkade ha klarat sig bra i övrigt.

Våran bil klarade sig utan (som vi sett) skador trots det regn av bildelar som föll över oss.
Hann tänka mycket medan jag sprang mot bilen, men när killen klev ur så kändes det mycket bättre. Att folk däremot inte kan respektera eller uppmärksammar varningsblinkers eller varningstrianglar är illa. Vi hade tänkt stanna tills polis och bärgare kom men vågade inte då det både höll på att smälla i den redan krockade bilen och vi våran parkerade bil på andra sidan mitträcket. Så tänk på det, även om du inte tror att olyckor kan hända dig i halt väglag så kan det hända andra och att vara rädd om andra på vägarna. Det finns fler efter vägarna än du själv!

Mitträcke är den bästa uppfinningen som finns, utan det hade även våran bil varit mycket illa tilltuktad och vi troligtvis också.

Nu ska jag sova! God natt!

1 kommentarer, klicka här för att kommentera!:

Catti sa...

Ja eller hur. Tänk vad många olyckor som mitträcket hejdat! Men vad hemskt att hamna mitt upp i det alltså. usch. :S