20 oktober 2011

Ilska!

Dagen började inte bra, före 5 kom Ludvig ner till oss och både jag och Petter medelade att vi inte tänkte stiga upp. Ludvig gjorde verkligen allt för att få upp oss. Hade han varit vuxen hade han åkt dit för misshandel gånger 100. Nej, före 5 kliver vi inte upp, där drar vi verkligen gränsen. När han efter en stund gick upp somnade jag om och tänkte, jaja, jag tar röran sen.

30 sekunder senare smög sig Ludvig ner för trappen igen, han hade hämtat frukost och skulle äta den med oss i sängen. Petter fick kliva upp och jag sov vidare.

När vi skulle klä på oss för att åka till förskolan fick Ludvig ett utbrott över att hans mössa inte var inne (den låg i bilen). Tillslut gick han med på att vi kunde ta på den i bilen istället.
Sen på förskolan skulle Petter klä av honom, det var inte populärt, världens utbrott, skrek och grinade och kastade sig och låg på golvet och var ursinnig. Han skulle minsann ha overallen på sig! Så lämnade vi det mycket arga barnet som fortfarande efter flera minuter och diverse försök från föräldrarna att prata med honom, förklara och diskutera, men sin stackars fröken.

Hoppas att det inte är en humör dag idag, då kommer han stackars fröknar vara slutkörda efter dagen.

0 kommentarer, klicka här för att kommentera!: