7 oktober 2011

Fredagsmys!

Fredagsmys skrek Ludvig lyckligt i morse då Petter berättade att det var fredag idag och frågade vad vi skulle äta till middag. Siiiipsss! Tyckte Luddet. Haha



Kom att tänka på att jag ville skriva ett inlägg om fredagsmyset i våran familj om främst handlar om att landa i soffan och pusta ut efter veckan. Kanske ta en bastu tillsammans eller titta på en film. Ludvig associerar fredagsmys till att han får något extra gott efter maten.


Oftast blir det mörkmörkmörk choklad, salta pinnar eller popcorn. Ibland blir det fruktsallad eller granatäpple, kanelpudrade äpplen är också riktigt gott. Ibland får han en liten glass och det är nog det han uppskattar mest.


Brukar ni ha "fredagsmys"?

2 kommentarer, klicka här för att kommentera!:

Namárië sa...

Tyvärr är vi tråkiga och har inte fredagsmys med W. Då han har ganska långa dagar hos dagmamman (ofta 6:30-16:30) pustar vi i princip dagligen ut med en film i soffan efter middagen. Bra nedvarvning för honom inför sänggåendet, och självklart leker han ofta undertiden som han "tittar" på filmen.
Snacks i någon form kan han få smaka dagen efter om det blivit något över. Men det är inte varje helg. Han är inte så duktig på att prata än, så än så länge efterfrågar han inte det heller. Men den tiden kommer ju :)

Namárië sa...

Dom här http://www.hemglass.se/Produkter/E-SHOP/Barnens-favoriter/Spookis.aspx glassarna från Hemglassbilen är förresten pyttesmå och uppskattas av de barn vi bjudit i sommar. Då kan de gärna få en till för att komma upp i samma storlek som en "vanlig" glass. Barnen brukar bli helnöjda över TVÅ glassar. Psykologi ;)