1 november 2011

Ludvig och kläder

Ludvig har ända sen han blev ca 1½ varit rätt bestämt med att han vill välja vad han har på sig, oftast funkar det vad vi föräldrar väljer. På sistone har det dock vägt åt andra hållet. NEJ! Itte ha! Igår blev det tillslut tvångspåklädning då inget dög, pyjamas skulle han ha och ja, det är ungefär där min gräns går. Grinandes skrikandes blev ungen på så sätt tvungen att ha en kanin-tröja då han ville ha en kisse (Hello Kitty) tröja (efter djupa samtal). Det fanns nämligen ingen ren sådan i garderoben. Det dög inte med kisse-sockar, nej absolut inte! Kissen skulle han ha på tröjan.

Phu! Det märks att han är släkt med mig och Petter, tjurig och medveten om vad han själv vill ha, kom inte och sätt dig på mig! I morse gick det smidigare faktiskt, dagens önskemål var en bil-tröja och en sådan fanns ren, denna gången med en VW buss på. FILMORE, hojtade BILAR-fantasten våran och klädde sig glatt. Idag dög tom kisse-sockarna! Byxor tjorvade vi på om ett tag, men det löste sig rätt smärtfritt. Mamman fick på honom lekvänliga byxor, Ludvig ville egentligen ha ett par byxor som är lite för stora i midjan och som därför lätt åker av vid lek.

1 kommentarer, klicka här för att kommentera!:

Namárië sa...

Puh, vilket jobb! Tror min gräns också kommer gå vid pyjamas, den dagen... William trilskas ännu inte om vilka kläder vi plockar fram. Men ytterkläderna har det däremot börjat bråkas lite om. Mössa och skor, sedan känner han sig redo att gå ut ;) Tur de är söta de små liven! :)