9 september 2011

Ludvig säger hej!

För någon dag sen fotade jag Ludvig med den lilla kameran och då kom fråga, mamma kiva mig? Dessa blogg-ungar eller hur Åsa?

Så nu ska jag skriva om Ludvig-sötisen och lägga ut bilden (som tyvärr är tagen med kompaktkameran) när han lekte på golvet.


> Ludvig är nu 2 år, väldigt aktiv och tyvärr äter fortfarande väldigt lite, om än det nu är lite bättre än i vanliga fall. Springer hellre än går. ca 90 cm lång och väger kring 11 kg.

> Strl 92 på kläder, förrutsatt att det finns justerbar resår, är slimfit eller har snören i byxorna annars 86 eller leggings.

> Pratar jämt, återberättar inte så mycket än men rabblar namnen på dem han träffat under dagen och kan återberätta väldigt korta grejer.


> Hemma leker han med alla typer av leksaker, men just nu är det mycket bilar och mjukisdjur och dockvagnar. Vill gärna hjälpa till med matlagning på gott och ont.


> Stänger dörrar för dom får inte vara öppna.

> Har svårt att komma till ro på kvällarna om han längtar mycket till morgonen efter, många gånger blir det både läsning, vattendrickning, kissning, tända/släcka lampan och lyssna på musik innan pirret gått över.


> Är reserverad mot människor han inte träffat på länge.


> Känner igen siffrorna 3, 4 , 5 från blöjpaketet och 8 från en tröja och sin bo(ks)tav i vissa fall.


> Har mycket känslor, väldigt mycket känslor och därför blir nej och inte nu jobbigt då han så gärna vill nått.


> Går på pottan när han har ro att göra det, oftast bara på kvällen innan läggning.


> Tycker numera om glass, men absolut inte läsk eller bubbelvatten. Mat, frukt och grönsaker med olika konsistenser tex. hård yta och mjukare innandömme är lite obehagligt.

Go och glad som vanligt, mamma och pappas solsken!

0 kommentarer, klicka här för att kommentera!: