1 maj 2012

"Söndags"middag

Kotlett, gärna hel bit så man kan skära tjocka skivor
1 förp fetaos (riktig, inte gjord på komjölk)
1 paprika
3 kryddstarka korvar
Purjolök
 Imat (men grädde funkar nog lika bra)

Skär tjocka kotletter, krydda med salt och peppar - stek hastigt på båda sidorna
Skär under tiden korvarna, paprikan och purjolök och lägg i en ugnsfast form
Lägg kotletterna ovanpå
Smula sönder fetaosten ovanpå och häll på grädden
Ställ in i ugnen på 175 grader i cirka 20 minuter

Servera med ris och en fräsch grönsallad

1 kommentarer, klicka här för att kommentera!:

Catti sa...

Vad gott det lät! Ska jag testa :) Behöver inspiration i köket, vi äter typ aldrig mat längre känns det som haha! Jag bara tränar, och pojkarna äter hos farmor. ;)