24 januari 2012

Bloggpaus

Känner att jag försummar bloggen ordentligt nu, men jag har inte tid till den just nu och därför blir det en liten bloggpaus. Om ni saknar mig, köp kuriren på lördag ;)

Nu ska jag sova, tredje dagen på Läkarhuset Hermelinen i morgon! :)

10 januari 2012

Sov så sött...

Ludvig sover för det mesta i de mest fantasifulla ställningarna och jag kan ju givetvis inte låta bli att ta några kort då och då. Den här natten för några veckor sedan pallade han upp sig mot sängens sida. Roligt - ja. Bekvämt - troligtvis inte...


Nytt år!

Nytt år och nya utmaningar!
Nyårsafton var vi hos fina familjen Ohlsson-Lindgren och åt god mat, drack gott och njöt av gott sällskap. Är otroligt glad över att vi har så goda vänner så nära, det är verkligen lyxigt! Vi åt morotsoppa, inbakad nötfile och choklad tårta under kvällen. Tittade på Grevinnan och Betjänten, sköt upp några raketer, myste och tog det lugnt och vid 00:00 slaget så gick vi ut och skålade och tittade på alla vackra raketer som färgade himlen i regnbågens alla färger!

9 januari 2012

Julen i bilder

 Julaftonsmorgon, en lycklig Ludvig!
Julaftonens eftermiddag och kväll.
På söndagen kom kusin Elenor med familj och tomten kom på besök igen!

Paltkalas

Julfirandet blev lite uppdelat i år, den 18:de blev det paltkalas hos Arnold och Ulla, vi fick besök av två småtomtar, och torsdagen innan julafton minijulbord hos Christina. Mycket mysigt!